image
Sursa foto: Profimedia

Mbappe învață deja de la Messi, dar nu ce trebuie! Francezul, criticat pentru faptul că i-a preluat un mare defect

Kylian Mbappe (22 de ani) este cel mai bun fotbalist al lui PSG în acest sezon, dar nu reușește să stea departe de critici.

Șeptarul de pe Parc des Princes a marcat unicul gol al parizienilor în partida pierdută pe terenul lui Manchester City cu 1-2, în cadrul grupei A din Champions League.

Deși a marcat, campionul mondial a fost criticat de Jamie Carragher pentru prestația de pe Etihad. Nu din punct de vedere ofensiv, ci defensiv, întrucât Mbappe nu ar fi alergat suficient de mult în momentul în care "cetățenii" aveau posesia, lucru care s-a putut observa și la Neymar sau Lionel Messi.

"Mă enervez când mă uit la meci, mai ales din cauza lui Mbappe. Aproape că pot să-l înțeleg pe Messi până la un punct, are 34 de ani, trebuie să se menajeze pentru anumite momente de joc. În continuare nu cred că pot să îl care, să nu uităm că Barcelona nu a mai câștigat de mult un Champions League.

Dar Mbappe are 22 de ani, ar trebui să alerge înapoi și să se replieze, ajutându-i în acest fel pe coechipierii săi contra lui Manchester City, o echipă de top. Nu e deloc pentru mine această chestie cu plimbatul pe teren", a transmis fostul apărător al lui Liverpool.

Fostul jucător de la Ajax, Real Madrid sau Tottenham, Rafael Van der Vaart, a vorbit despre prestațiile lui Messi din ultimul timp. Olandezul e de părere că fostul fotbalist al Barcelonei are o problemă de atitudine și de implicare în joc.

"Este o chestiune de voință. Ori vrei sau nu. Messi este căutat de minge și dacă nu marchează și nici nu dă pasă de gol, înseamnă că are un meci foarte prost. Neymar și Mbappe fac mai mult, se implică altfel. Când îl vezi pe Cristiano Ronaldo, de exemplu, știu că sunt două tipuri complet diferite de jucători, dar se implică diferit.

El se luptă și vrea să ducă echipa la un alt nivel. Messi umblă din când în când pe teren și asta e păcat, pentru că un astfel de jucător nu se va mai naște niciodată. A făcu asta deja cu Ronald Koeman. A fost de fapt un refuz de a lucra, de a munci și nu este potrivit pentru un jucător ca Messi", a spus Van der Vaart, conform Mundodeportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: