Cartela Prepay Moldtelecom - Bonus. Minute. Rețele sociale. Tot de ce ai nevoie într-o singură cartelă

Moldtelecom a lansat cea mai avantajoasă Cartelă Prepay alături de cel mai generos BONUS de bun venit: 100 GB, valabil 100 de zile, cu 300 minute naționale și rețele sociale nelimitat.

Foto: Moldtelecom

Cartela Moldtelecom Prepay ne surprinde și de această dată, oferind cel mai generos bonus la reîncărcare. Este necesar doar să suplinește contul cu cel puțin 50 lei și beneficiezi de trafic internet promoțional 100 GB, valabil 100 zile. Așadar, primii 30 GB îi primești la activarea cartelei Prepay, iar următorii 70 GB vor fi repartizați în două tranșe, a câte 35 GB lunar, la reîncărcarea contului cu minim 50 lei plus, rețele sociale nelimitat.

Mai mult decât atât, banii rămân în contul tău - îi poți folosi pentru a comunica avantajos la cele mai mici tarife sau poți activa una din opțiunile Fly Prepay cu minute și trafic inclus, până la nelimitat.

Încă nu ai cartela Prepay de la Moldtelecom? Ia-o acum, pentru că este, la fel, de WOW! O găsești în orice magazin Moldtelecom sau în rețelele partenere: Poșta Moldovei, Moldpresa, Darwin, Enter, Librarius, Lukoil, Petrom, Avante.

Comunică avantajos, fără obligațiuni contractuale, la cele mai faine condiții.

Moldtelecom un singur operator pentru ale face pe toate.


// console.log('no ads situation')