Primăria Chișinău anunță noi licitații pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât locativă. Când vor avea loc

Primăria capitalei anunță noi licitații pentru obținerea dreptului de locațiune a încăperilor cu altă destinație decât cea locativă, proprietatea municipiului Chișinău. Acestea vor avea loc: - 1 decembrie 2021, ora 10:00 - 8 decembrie 2021, ora 10:00.

Foto: Iv Ceban/Facebook
„Licitațiile cu strigare vor avea loc în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (str. Bulgară, 43). La concurs sunt expuse 18 și respectiv 20 de spații cu altă destinație decât cea locativă, încăperi izolate și clădiri separate, cu suprafețe de la 4 m² până la 350 m².

Încăperile sunt amplasate în sectoarele orașului, pe străzile principale, pe bulevarde și în parcuri, inclusiv bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Șciusev, str. București, str. Columna, str. Bulgară, bd. Grigore Vieru, str. M. Cebotari, str. 31 August 1989, str. N. Dimo, bd. Dacia, str. Hristo Botev, str. Alba Iulia, în parcurile „Valea Morilor" și „Valea Trandafirilor" etc”, a scris Ion Ceban.

Doritorii de a participa la concursurile anunțate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 ore până la licitație, pe numele Comisiei de licitație, pe adresa: municipiului Chișinău, strada Armenească 43, Agenția din Chișinău „Capitalimobil" SRL, următoarele acte:

- documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare;
- cererea în formă stabilită;
- extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali;
- procura, în cazul participării prin reprezentanți;
- copia actului de identitate;
- certificatul privind relațiile cu bugetul, eliberat de organul fiscal teritorial (pentru persoane juridice).


Pub