Linella continuă să-și răsplătească consumatorii fideli

La cea de-a 20-a aniversare, rețeaua de magazine Linella continuă să-și răsplătească consumatorii fideli. Campania promoțională organizată pe întreg teritoriul țării, a făcut deja fericiți sute de oameni, iar în data de 31 octombrie, în cadrul primei extrageri, doi consumatori norocoși s-au ales cu primele 2 automobile Suzuki Vitara, din totalul de 20 automobile puse în joc. Următoarea extragere, va avea loc duminică, 28 noiembrie, la ora 18.30, în direct la postul de televiziune Prime TV, cât și pe pagina de facebook și canalul de youtube Linella, în cadrul căreia se vor extrage următoarele 3 automobile Suzuki Vitara.

Prima mare extragere prin tragere la sorți din cadrul campaniei promoționale Linella – De 20 ani alături de tine, a avut loc la 31 octombrie, iar aici poți să vezi cum a decurs aceasta în transmisiune directă. Norocul i-a surâs Elenei Salamatin din oraşul Leova şi Tatianei Biciuc din oraşul Drochia, care au câştigat câte un automobil Suzuki Vitara. Femeile au fost nespus de fericite când au fost anunţate despre marele premiu şi le-a fost greu să creadă că au câştigat un automobil nou.

Campania aniversară continuă până în 15 decembrie, și toţi cei care îşi vor umple coşul cu bunătăţi la Linella, vor beneficia de numeroase promoții aniversare, iar cei mai norocoși dintre aceștia se pot alege cu premii: 2200 de vouchere pentru cumpărături în valoare de 200 sau 2000 lei, sau premiul mare, unul dintre cele 20 automobile Suzuki Vitara.

Condiţiile de participare sunt foarte simple. Trebuie să faci cumpărături de minimum 220 de lei, fixate pe un singur bon fiscal, în care să fie cel puţin două produse la reducere din revista promoțională. Ulterior, primeşti la casa de marcat, bonul fiscal și anexa acestuia cu un cod de participare, pe care îl înregistrezi pe https://www.20ani.linella.md/.

Precizăm că în această campanie aniversară Linella, până la moment au fost premiați 1052 de consumatori cu vouchere de cumpărături în valoare de 220 lei sau 2000 lei și doi consumatori, câștigători a câte un automobil Suzuki Vitara.

Amintim că în acestă duminică, 28 noiembrie, rețeaua de magazine Linella organizează cea de-a două extragere, pentru următoarele 3 automobile Suzuki Vitara, începând cu ora 18:30, în direct la postul de televiziune Prime TV, cât și pe pagina oficială de Facebook și youtube Linella.

La tombolă vor participa toate codurile necâștigătoare de vouchere instante, înregistrate în perioada 07 octombrie – 27 noiembrie 2021.

Participantul extras pentru premiul mare va fi apelat de maxim trei ori, în timpul emisiunii. Este important, pentru validarea premiului, participanții înscriși la tombolă să aibă telefoanele și toate bonurile fiscale și anexele acestora înregistrate, la îndemână.

Pentru a afla mai multe detalii și regulamentul campaniei accesează site-ul www.20ani.linella.md

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.