image
Sursa foto: politia.md

Un bărbat din Durlești a fost reținut, pentru că ar fi organizat o speluncă unde se consumau droguri // VIDEO

Un bărbat de 49 de ani a fost reținut de polițiști, pentru că ar fi organizat o speluncă unde se consumau droguri, în apartamentul în care locuiește, din orașul Durlești, municipiul Chișinău.

Activitatea ilegală a suspectului a fost demascată ieri de ofițerii Direcției investigații criminalitate organizată a INI, în comun cu ofițerii de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Buiucani, sub conducerea Procuraturii sectorului Buiucani.

Ca urmare a percheziției, la domiciliul bănuitului polițiștii au ridicat mai multe vase și pachete în care se afla substanță vegetală în cantități mari, cu miros specific de marijuana și un dispozitiv pentru consumul de droguri.

Drogurile au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru ,,Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora în scop de înstrăinare în proporții deosebit de mari”.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani. În continuare se întreprind măsuri de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: