Extra Black Friday la Tandem! Reduceri de până la -25% și TOMBOLĂ, unde îți întoarcem toți banii

Ai ratat Black Friday și nu ai reușit să-ți cumperi mobilierul mult visat cu reducere de până la 25%? Nici o grijă, pentru că am prelungit perioada de reduceri cu 7 zile. La solicitarea clienților, TANDEM prelungește Black Friday și lansează EXTRA BLACK FRIDAY!

Ești pregătit? Dăm startul celor mai tari reduceri din an!

Foto:

Doar în perioada 22-28 noiembrie, beneficiază de reduceri de până la -25% la canapele, saltele, paturi și multe alte piese de mobilier, în limita stocului disponibil.

De asemenea, vino în showroom-ul nostru și participă la tombola TANDEM, iar noi îți vom returna câștigătorului toată suma plătită.

Poți alege mobilă din ultimele tendințe ale designului, ai posibilitatea să o personalizezi după preferințele tale de culori și să adaptezi mărimile la necesitățile tale.

Îți recomandăm să fii cu ochii pe produsul preferat, pentru că stocurile se epuizează rapid.

Alte beneficii pe care ți le punem la dispoziție de EXTRA Black Friday:

  • Livrarea și montarea mobilei timp de 1-7 zile;
  • Consultanță competentă.

Te așteptăm în showroom, unde poți să profiți din plin de reduceri: fă-ți casa mai frumoasă, cumpără un cadou celor dragi sau ia-ți piesa de mobilier la care visezi de mult timp. Ne dorim să fim sursa de inspirație care îți transformă casa într-un spațiu plin de confort și stil.

Ai nevoie de ajutor sau mai multe informații?
Îți stăm la dispoziție la numărul de telefon +373 79 05 77 70.

Te așteptăm cu drag în showroom-ul TANDEM, str. Petricani, 15/1.


TANDEM este o fabrică de mobilă cu peste 19 ani pe piață. Oferim o gamă largă de mobilier pentru casa ta: paturi, canapele, saltele, dulapuri, noptiere, mese, scaune și altele. Îți punem la dispoziție și o varietate largă de modele din materiale, texturi și culori variate, care se vor încadra perfect în locuința ta.


// console.log('no ads situation')