Creditul microbusiness – o nouă posibilitate de dezvoltare a afacerii de la maib

23 Nov. 2021, 09:51
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
23 Nov. 2021, 09:51 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Orice afacere are nevoie de investiții. Pentru că maib are încredere în tine și în planurile tale de dezvoltare, îți oferă un nou produs de finanțare pentru dezvoltarea afacerii – microbusiness.

Dacă planifici să mărești stocurile de circulante prin achiziționarea de marfă, materie primă, fertilizanți, semințe, să înnoiești utilajele sau să procuri tehnică, maib este alături de afacerea ta prin soluții dedicate de creditare, indiferent de domeniul tău de activitate (agricultură, comerț, servicii, producere).

Maib îți oferă până la 200 000 de lei, pe un termen de până la 5 ani. Vei beneficia de abordare personalizată, proceduri simplificate și aprobarea creditului timp de 1 oră. Poți obține microbusiness în orice sucursală maib sau un specialist maib îți poate vizita afacerea, economisind timpul și efortul tău.

Ai acces la finanțare, prezentând minim documente, iar banii sunt destinați pentru orice nevoie de business – simplu și ușor.

Mijloacele financiare se acordă integral prin transferarea sumei creditului pe un card deschis la maib. Pentru a beneficia de finanțare nu ai nevoie de gaj, fidejusiune sau să deții bunuri imobile în proprietate. Ținând cont de sezonalitatea afacerii agricole, banca întinde o mână de ajutor agricultorilor, oferindu-le în fiecare an o perioadă de grație de până la 8 luni.

Oferta este destinată:

  • persoanelor fizice care au venituri din desfășurarea activității de antreprenoriat;
  • fondatorilor cu cota de participare de minim 50% în capitalul social al societății cu răspundere limitată (S.R.L.), întreprinderii individuale (Î.I.) sau gospodărie țărănească (G.Ț) care nu prezintă situațiile financiare la Biroul Național de Statistică, iar volumul anual al vânzărilor nu depăşeşte 3 milioane de lei.

Solicită acum oferta de creditare sau sună la 022 022 428 și maib te va ajuta să-ți dezvolți afacerea.

P.

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 17:45
 // Categoria: Economie // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 17:45 // Economie //  Lupu Eduard

Parlamentul a adoptat un nou set de măsuri pentru reducerea birocrației în sectorul economic. Un proiect care propune modificarea unor acte normative privind controlul activității întreprinzătorilor în Republica Moldova a fost aprobat în lectura a doua de către 57 de deputați.

Aceste modificări legislative au ca scop crearea unui sistem de control mai eficient și previzibil, reducerea povară controlului și a sancțiunilor inechitabile, precum și stimularea investițiilor. Potrivit autorităților, noile reglementări vor duce la o scădere a timpului necesar pentru procedurile de control cu cel puțin 56,7 mii de ore pe an și la economii de aproape 70 de milioane de lei pe an, prin reducerea numărului de sancțiuni și a potențialelor abuzuri din partea organelor de control.

Proiectul prevede că antreprenorii vor avea dreptul să conteste deciziile de control în instanță. De asemenea, sunt introduse sancțiuni pentru abuzurile inspectorilor, iar supravegherea internă a autorităților de control va fi îmbunătățită. Se va face o distincție clară între „recomandări” și „indicații” oferite de inspectori, iar planurile de control vor fi unificate, luând în considerare diferitele tipuri de agenți economici și riscuri.

Anterior, ministrul Economiei, declara că acum jumătate de an erau 20 de mii de inspectori din diferite instituții de stat la un număr de 50 de mii de companii.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău