Primărița de la Trușeni, din nou în arest la domiciliu. Curtea de Apel a acceptat demersul procurorilor

Primărița de la Trușeni, cercetată de CNA şi PA în cadrul mai multor dosare de corupţie, a fost plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Curtea de Apel Chişinău a decis astăzi schimbarea măsurii preventive.

Foto: Captură video

Curtea de Apel Chişinău a decis astăzi schimbarea măsurii preventive în privința primarului de Trușeni, din control judiciar în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Curtea de Apel urma să se expună astăzi asupra demersului procurorilor de a schimba măsura preventivă în privința primăriței de Trușeni care, anterior, a fost plasată sub control judiciar. Ședința era planificată pentru ora 13:00.

Procurorii Anticorupție au înaintat demers privind prelungirea arestului la domiciliu în privința primăriței de Trușeni, cercetată de CNA şi PA în cadrul mai multor dosare de corupţie, alături de arhitectul-şef şi fostul şef al întreprinderii municipale. Aceştia au intrat în vizor, după ce a fost documentat un caz de pretindere de mită din partea funcţionarilor primăriei Trușeni, pentru eliberarea unor acte permisive pentru legalizarea unui imobil.

Primărița comunei Truşeni, arhitectul-şef, fostul şef al întreprinderii municipale a primăriei şi un agent economic sunt cercetaţi de CNA şi procurorii anticorupţie în cadrul mai multor dosare de corupţie. Aceştia au intrat în vizor, după ce a fost documentat un caz de pretindere de mită din partea funcţionarilor primăriei pentru eliberarea unor acte permisive pentru legalizarea unui imobil.


Pub