Nicolae Ciucă a fost desemnat de către președintele României, Klaus Iohannis, să formeze un nou guvern

NDQwJmhhc2g9NDM3ZGI4ZTI0MzY1NTcwYjU2MTMyYjVmYTcwNDQ1NjY=.thumb
Foto: presidency.ro

Preşedintele României, Klaus Iohannis, l-a desemnat luni, 22 noiembrie, pe Nicolae Ciucă să formeze un nou guvern în urma consultărilor cu partidele şi formaţiunile parlamentare, care au avut loc la Palatul Cotroceni.

Astfel, PNL, PSD, UDMR și reprezentanții minorităților au mers împreună la consultări după ce au finalizat duminică discuţiile privind formarea noului guvern. Sursa citată transmite că USR a refuzat să se mai prezinte la discuții, informează Digi24.

„În parlament, s-a format o majoritate solidă, din care fac parte PNL, PSD, UDMR și reprezentanții minorităților. Am avut o discuție foarte bună”, a declarat Klaus Iohannis.

De asemenea, Nicolae Ciucă a declarat luni, după ce a fost desemnat de președintele României să formeze un nou guvern, că speră ca joi să obțină votul parlamentului.

Liderii PNL, PSD şi UDMR au finalizat duminică discuţiile referitoare la formarea noului guvern. Senatorul PNL Nicolae Ciucă, candidat al liberalilor la funcţia de premier, a confirmat că partidul care nu va avea premierul va deţine portofoliul Finanţelor, Transporturile şi Secretariatul General al Guvernului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente