75 de studenți de la UTM au participat la un webinar de colaborare cu Orange Moldova

4.1
Foto: #diez

Facultatea Electronică și Telecomunicații (FET) a UTM a organizat, pe 16 noiembrie 2021, un webinar pe tema „Oportunități de colaborare cu compania Orange Moldova”.

Drept scop a servit necesitatea inițierii unui dialog în eventualitatea unor ulterioare colaborări, parteneriate cu vestita companie Orange Moldova, dar și creării unui concept practic studenților din cadrul FET și elevilor Colegiului Tehnic al UTM, în baza experienței acumulate de Nicolae GALUȘCA, Mobile Packet Core Network Manager, și Irina ZACREVSCAIA, Recruitment Coordinator în cadrul companiei nominalizate.

În calitate de speakeri s-au afirmat:
# Inga TABUICA, Learning & Development Manager, Orange;
# Nicolae GALUȘCA, Mobile Packet Core Network Manager, Orange;
# Irina ZACREVSCAIA, Recruitment, Orange.

Evenimentul a întrunit 75 de persoane – studenți FET de la ciclurile I-Licență și II-Master și elevi ai Colegiului Tehnic al UTM, care au manifestat un interes sporit pentru tematica elucidată.

Prezentarea specialiștilor Orange a abordat diverse aspecte: cariera la Orange Core Network, oportunități de colaborare, internship, cunoștințe, skill-uri aptitudini și atitudini, abilități și competențe căutate pe piața muncii.

Cu certitudine, cooperarea dintre FET și SA Orange Moldova în conlucrare cu dna Inga Tabuica, Learning & Development Manager, Orange se va concretiza în multiple evenimente de acest gen, tematica abordată generând în continuare interesul studenților, fiind foarte importantă și binevenită în formarea viitorilor specialiști în domeniul comunicațiilor electronice formați la Facultatea Electronică și Telecomunicații, Universitatea Tehnică a Moldovei.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente