image
Sursa foto: Metro

FOTO // Atmosfera sărbătorilor de iarnă colindă magazinele METRO: Ce decorațiuni de Crăciun poți găsi în incinta filialelor

Atunci când ne gândim la sărbătorile de iarnă, aceasta tinde să se asocieze cu decorațiuni, zâmbete și cadouri de la Moșul sub brad. Deoarece această perioadă se apropie cu pași grăbiți, rețeaua de magazine METRO a expus deja colecția de articole decorative dedicate sărbătorilor de iarnă, care va oferi caselor noastre atmosfera plină de căldură și farmec.

Cu această ocazie, vă prezentăm un mic tur virtual în interiorul magazinelor METRO, cu ajutorul căruia veți putea colecta inspirație și idei, atât pentru a crea atmosfera de sărbători, cât și pentru a găsi potențiale cadouri pentru cei dragi.

Așadar, unul dintre simbolurile acestei perioade este pomul de Crăciun, am decis să sur-prindem câțiva dintre brazii artificiali disponibili la magazinele METRO.

Fie că preferați brazii înalți, cu acele acoperite cu zăpadă, sau pe acei subtili și de statură mică, aveți posibilitatea să alegeți pomul care se înscrie cel mai bine în spațiul dvs. Iată câteva opțiuni disponibile:

Pentru decorarea acestora, magazinele METRO propun o varietate de globuri de cele mai diverse forme, culori și mărimi, dar și alte ornamente care îi vor îmbrăca în portul de sărbătoare. Fie că preferați un design minimalist sau altul plin de culoare, aici cu siguranță veți reuși să găsiți decorațiunile care vă vor satisface așteptările și dorințele. Așadar, iată o mică parte dintre cele disponibile în rețea.

Iar fiindcă odată cu sosirea sărbătorilor străzile din întreaga lume sunt vegheate de mii de luminițe, acest lucru devenind o tradiție, METRO a avut grijă ca acestea să ajungă și în casele noastre. Astfel, aici puteți găsi o varietate de corpuri de iluminat, care vă vor aduce magia sărbătorilor atât în interiorul casei, cât și în curtea acesteia.

Începând de la reni de culori specifice Crăciunului și până la Moș Crăciuni de pluș, toți cei care au o pasiune aparte pentru articolele decorative și pentru procesul de ornamentare, pot găsi articolele decorative pe placul propriu. METRO propune un asortiment vast pentru toate preferințele clienților, iar în continuare puteți vedea câteva dintre decorațiunile disponibile în incinta magazinelor, care cu siguranță vor completa ambianța casei dvs în perioada sărbătorilor.

Iar pentru ca serile de iarnă să fie cât mai călduroase și confortabile alături de cei dragi, în asortimentul propus de METRO puteți găsi și plapume moi, cu aceeași tematică decorativă specifică sărbătorilor iernatice.

Procesul căutărilor și frământărilor creative cu scopul de a crea atmosfera potrivită este de regulă cel care necesită multă dedicare, dar și cel care pune temelia unor sărbători cu adevărat fericite. Astfel, pentru ca acastă experiență să decurgă cât mai pozitiv și bine organizat, echipa METRO este mereu dornică să vă vină în ajutor și să vă ghideze în această aventură.

În asortimentul METRO mai pot fi găsite peste 2 000 de articole cu tematica de iarnă, care vă vor aduce spiritul sărbătorilor în casă și în suflte. Toate decorațiunile pot fi văzut în magazinele METRO, iar pentru mai multe detalii despre ofertele disponibile acum în rețeaua METRO, accesați link-ul de aici.

MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro
MetroMetro

MetroMetro

Noutăţile partenerilor

comentarii: