Marina Tauber promite că va folosi toți banii din fondul de rezervă al Primăriei Bălți, dar și din celelalte fonduri disponibile, pentru compensarea facturilor la căldură

„Imediat ce voi ajunge în funcția de primar al orașului, voi da ordin ca toți banii din fondul de rezervă al Primăriei Bălți și din toate fondurile disponibile, dar și salariul meu să fie folosiți exclusiv pentru compensarea facturilor pentru căldură ale oamenilor”. Declarația fost făcută de către candidatul Partidului „Șor” la funcția de primar al municipiului Bălți, Marina Tauber, în cadrul unui eveniment de amploare, desfășurat la Bălți.

Foto: Marina Tauber

Mai mult, ea a spus că va propune ca toți consilierii municipali să renunțe la indemnizațiile pe care le primesc pentru participarea la ședințe, iar toți banii să le fie oferiți oamenilor pentru achitarea facturilor.

„Este o situație de forță majoră. În primul rând trebuie să-i ajutăm pe oameni să-și achite facturile și să nu înghețe în locuințe sau să moară de foame. Asta voi face în primul rând, după care vom căuta și alte soluții, vom reevalua cheltuielile pentru a le putea oferi oamenilor sprijinul pe care îl merită. Și nu vreau să mă opresc aici. Voi propune ca toți consilierii municipali să renunțe la indemnizațiile pe care le primesc pentru participarea la ședințe, iar toți banii să le fie oferiți oamenilor pentru achitarea facturilor. Sunt sigur că această propunere va fi acceptată de consilieri, va fi un gest normal, omenesc, iar dacă țin într-adevăr la locuitorii municipiului Bălți, o vor face fără măcar să crâcnească”, a declarat Marina Tauber. (P.)


Pub