(video) Și-a amenințat vecinul cu un cuțit și a înjurat polițiștii: Un bărbat, încătușat de Batalionul de Patrulare Operativă al poliției

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut de oamenii legii, după ce ar fi sărit la un vecin cu cuțitul. Victima a chemat poliția, care a încătușat agresorul.

Foto: Captură de ecran

Incidentul a avut loc astăzi, la Botanica, la prânz. Echipajul Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a recepționat un apel la 112, să intervină în cazul unui conflict între doi vecini și amenințarea cu cuțitul, într-un cămin amplasat pe bulevardul Cuza Vodă.

Echipajul s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Oamenii legii erau așteptați de către locatarii blocului, care le-au comunicat că vecinul este agresiv și a amenințat un locatar, în vârstă de 63 de ani, cu cuțitul.

La solicitările angajaților poliției agresorul, în vârstă de 43 de ani, nu s-a calmat, ci i-a numit pe oamenii legii cu cuvinte necenzurate.

În timpul intervenției de imobilizare a agresorului, în suport polițiștilor BPRO au intervenit colegii de la INSP.

Bărbatul a fost încătușat și escortat la IP Botanica.

Pe caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, iar organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele. Suspectul urmează a fi atras la răspundere conform legislației.



Pub