(video) A pus piciorul, ca să poată pună mâna pe bani străini: Cum un bărbat a încercat sa fure bancnotele căzute din buzunarul unei femei

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reținut de către oamenii legii pentru comiterea unui jaf. Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Foto: Captură de ecran

Potrivit poliției, suspectul, la data de 17 noiembrie, în timp ce se afla într-un magazin amplasat pe bd. Decebal, profitând de neatenția unei doamne, în mod deschis a sustras o bancnotă de 500 de lei.

La fața locului polițiștii au stabilit că din buzunarul femeii în vârstă de 71 de ani, a căzut bancnota cu nominalul de 500 de lei, pe care suspectul a ridicat-o. La solicitările femeii de a-i întoarce banii, bărbatul a refuzat, dând dovadă de un comportament violent și amenințând cu răfuiala fizică, după care a fugit de la locul comiterii infracțiunii.

Acțiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

Suspectul și-ar fi recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție și este cercetat penal pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare, pentru fapta comisă el riscă până la 7 ani de închisoare.




Pub