Ai planuri grandioase cu privire la propria locuință? Pune-le în aplicare cu creditul imobiliar de la Victoriabank

credit imobiliar victoriabank, obtine credit rapid si usor

Dacă a venit momentul în care îți dorești să ai propria locuință, înseamnă că deja ești la etapa în care analizezi și iei în calcul toate opțiunile de credit, pentru a o identifica pe cea mai avantajoasă. Una din cele mai bune soluții pentru a face un împrumut este creditul imobiliar. Creditul imobiliar este un împrumut pe care îl poți face la bancă dacă dorești să cumperi, să construiești sau să renovezi locuința nouă sau pe care o deții deja.

Cum să alegi cel mai bun credit pentru nevoile tale

Când ai de făcut o alegere care îți va schimba viața radical, este esențial ca decizia pe care o iei să fie foarte bine documentată, motiv pentru care cel mai indicat este să consulți ofertele cât mai multor bănci, pentru a găsi cea mai bună variantă.

Atunci când studiezi oferta băncilor, în primul rând, faci o analiză a costurilor pentru credite. Costul unui credit are mai multe componente, precum rata, dobânda, comisionul de acordare sau comisionul de administrare.

Cu privire la acestea din urmă, foarte multe instituții bancare de la noi din țară folosesc diferite metode pentru a le masca. Comunicând dobânzi foarte mici, unele instituții financiare percep, de fapt, anumite comisioane. În majoritatea cazurilor, după contractarea creditului, clienții descoperă că, în conformitate cu contractul s-a perceput un comision lunar de deservire credit sau ratele declarate mai mici pentru primul an, sunt mai mari pentru anii următori. Prin această schemă de manipulare, aceste instituții atrag clienții, cărora le este captată atenția de ratele declarate inițial mici, și respectiv nu atrag atenția cuvenită condițiilor contractuale cu privire la DAE. Însă în realitate DAE a acestor instituții financiare este în aceleași limite ca și la restul instituțiilor bancare.

Reieșind anume din astfel de situații, trebuie să studiezi cu atenție oricare ofertă și să fii foarte precaut la toate clauzele contractuale.

Pentru că banca știe cât este de greu să găsești un partener financiar de încredere pentru a contracta un credit ipotecar, ei au o noutate extrem de bună pentru tine:
Banca Comercială Victoriabank vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc propria locuință cu o ofertă de credit imobiliar real avantajoasă.

În perioada 11.10.2021 – 31.12.2021 în care se desfășoară Promoția „Casa ta”, clienții care vor solicita și primi credite la rata 8.49 % sau 8.99 % vor beneficia de ZERO comisioane pentru analiză dosar, ZERO comisioane pentru administrarea anuală a creditului, ZERO cheltuieli pentru autentificarea contractului de ipotecă la notar și pentru înregistrarea contractului de ipotecă la ASP. Aceste condiții sunt nemijlocit stipulate în contract, specialiștii în creditare Victoriabank îți oferă garanția că, privitor la aceste componente ale creditului imobiliar, nu se recurge la șiretlicuri sau manipulări cu rate și dobânzi.

Mai jos sunt selectate mai multe informații și avantaje despre acest credit în cadrul promoției, pe care trebuie să le cunoști.
Dacă optezi pentru creditul imobiliar de la Victoriabank în perioada 11.10.2021 – 31.12.2021, poți obține până la 100 % din valoarea investiției, în funcţie de valoarea bunului imobil locativ propus în garanţie, pe un termen maxim de 25 ani.

În plus, mai ai câteva avantaje deloc de neglijat:
# un specialist de credite care te ajută să alegi oferta care ți se potrivește;
# cum e menționat mai sus, fără comisioane inițiale, lunare, anuale – ZERO COMISIOANE;
# se elimină taxa de 1000 lei pentru analiză dosar;
# se elimină taxa anuală (500 lei/an) de deservire contract de credit.

Un mare avantaj, pe care cu siguranță nu l-ai întâlnit în ofertele altor bănci comerciale, îl constituie faptul că Victoriabank se angajează să compenseze costurile de autentificare a contractului de ipotecă la notar și înregistrare lui la Oficiul Cadastral.

Iar la finalul promoției „Casa ta” Victoriabank va oferi trei vouchere cadou în valoare de 1000 euro fiecare! Toți cei care au solicitat și primit un credit imobiliar în perioada promoției vor fi înscriși automat la această tombolă. Extragerea câștigătorilor celor trei vouchere va avea loc în mod aleatoriu, prin intermediul platformei random.org, la data de 31.01.2022.

Poți înregistra o solicitare pentru acest serviciu de creditare online, direct pe site-ul www.victoriabank.md. După aplicarea solicitării online, în scurt timp, vei fi contactat de un reprezentant al băncii pentru verificarea eligibilității și ulterior, stabilirea celorlalte detalii.

Indiferent că ai nevoie de mai multe camere, vrei să te muți din chirie sau îți dorești să faci o investiție, te susținem cu creditul imobiliar din cadrul promoției „Casa ta”.

Deci, dacă și tu vrei să faci marea schimbare din viața ta, ACUM este cel mai potrivit moment.

Nu au inventat ei creditul imobiliar, dar îți propun să-l facă și mai accesibil, pentru ca tu să te poți bucura de viață din plin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente