O casă din Stăuceni, cuprinsă de flăcări. Proprietara s-a apucat să stingă focul singură, până la venirea pompierilor

O casă cu trei nivele din comuna Stăuceni a fost cuprinsă de flăcări în seara zilei de ieri. Proprietara a încercat să lupte cu focul cu forțele proprii, până la sosirea echipajelor de pompieri și salvatori.

Foto: IGSU

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 21:45. Potrivit primelor informații, focul a izbucnit într-o debara a unei case cu trei nivele de pe strada Salcâmilor 2/1, din Stăuceni.

La fața locului au fost trimise două echipaje de intervenție, care au stabilit că arderea a cuprins o suprafață de 17 metri pătrați a încăperii de la demisol. Pompierii au reușit în scurt timp să localizeze incendiul, fără ca acesta să se răspândească.

Până la solicitarea echipelor de salvatori, proprietara casei a încercat să localizeze incendiul, dar nu a reușit, obținând leziuni la un braț. Aceasta a primit îngrijiri, fără a fi necesară spitalizarea.

Incendiul a fost lichidat complet la ora 22:15, iar datorită intervenției operative a echipelor de salvatori, casa a fost salvată.

În urma arderii au fost afectate mai multe bunuri materiale din debara. Potrivit primelor cercetări, incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit al unui plafon electric. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit 42 de situații de risc.



Pub