SKY HOUSE își extinde proiectele imobiliare în raioanele Republicii Moldova. În Comrat a început construcția unui bloc locativ

Compania de construcții SKY HOUSE anunță extinderea proiectelor imobiliare în raioanele țării, primul fiind lansat în orașul Comrat, unde a început construcția unui bloc de locuit. Imobilul oferă apartamente și spații comerciale, cu locuri subterane de parcare, amplasate la doar un cartier distanță de parcul central al orașului.

Foto: SKY HOUSE

Spațiile comerciale și locative propuse spre vânzare reprezintă o bună investiție într-o regiune care se află în pragul unei ascensiuni economice majore, dar și o soluție modernă și accesibilă pentru cei care sunt căutarea unui spațiu locativ sau doresc să înceapă o afacere în centrul orașului Comrat sau în UTA Găgăuzia.

Blocul de locuit va pune la dispoziție apartamente cu 1, 2 și 3 camere (inclusiv penthouse-uri), câteva zeci de locuri de parcare și spații comerciale, existând posibilitatea achitării în rate.


„Orașul Comrat are, la moment, cele mai mari perspective și oportunități de dezvoltare din toate orașele Republicii Moldova, oferind proiectului SKY HOUSE COMRAT o valoare investițională majoră, prețul spațiilor comerciale și cel al apartamentelor, după darea în exploatare, fiind într-o continuă creștere”, susține Serghei Tafratov, directorul companiei de construcții PROMILTON.

Guvernul a aprobat un plan de dezvoltare a infrastructurii în 6 orașe din Republica Moldova, în valoare de 2,7 miliarde de lei. În Comrat, peste 460 de milioane de lei vor fi investite în dezvoltarea drumurilor și construcția infrastructurii sociale, inclusiv a zonelor de agrement.


Aceasta va conduce la dezvoltarea industrială a acestui oraș, aflat în apropierea portului din Giurgiulești, mai ales după declarațiile mai multor state și corporații internaționale privind intenția de a investi în dezvoltarea afacerilor în această regiune.

În România, industrializarea unor orașe a condus la creșterea bruscă a prețurilor la imobile în ultimii cinci ani, în special în Cluj-Napoca, unde a fost înregistrată o creștere de 59% până la 1.890 euro/m2, Brașov – o creștere cu 46,5% până la 1.320 euro/m2 sau Craiova – o creștere cu 50,9%, până la 1.260 euro/m2.


Compania PROMILTON își desfășoară activitatea din 2003, ajungând unul dintre liderii pieței imobiliare din Republica Moldova. Portofoliul de proiecte include blocuri locative și oficii cu o suprafață de peste 130.000 de m2.


// console.log('no ads situation')