(stop cadru) I-a spus lui Perciun să tacă, pentru a-l întreba pe Marian dacă plătește facturile: „Mi-au spus unii că trăiți într-o locuință unde serviciile sunt achitate de asociațiile obștești”

Schimb de replici între deputați, în timpul examinării proiectului de lege privind compensarea cheltuielilor pentru consumul gazelor naturale/energiei termice în perioada rece a anului. Deputata BCS, Inga Sibova, l-a întrebat pe deputatul PAS, Radu Marian, dacă achită facturile. Întrebarea a venit după ce „unii colegii au informat-o că ultimul trăiește într-o locuință în care toate serviciile sunt achitate de asociațiile obștești”. La rândul său, Marian a venit cu o replică.

Foto: colaj

„Am altă Întrebare, deoarece doar acum m-au informat că Marian trăiește într-o locuință unde toate serviciile sunt achitate de asociațiile obștești, e adevărat sau nu?”, a spus Sibova.

În replică, Marian a explicat că închiriază un apartament și a cerut să nu spună minciuni.

„Nu știu de unde ați luat unde trăiesc, eu stau la chirie, am stat și plătesc în continuare facturile, ca și toți cetățenii, hai să nu mințim”, a spus deputatul PAS.



Pub