Investitorii moldoveni au cumpărat sediul BCR din Brașov și vor să-l transforme în hotel Hilton

18 Nov. 2021, 10:08
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Nov. 2021, 10:08 // Actual //  Lupu Eduard

Venus Crown Residence Estate, companie controlată de investitori moldoveni, va deschide un hotel DoubleTree by Hilton în Brașov, ce va fi operat printr-un contract de management cu Hilton. Hotelul DoubleTree by Hilton Brașov va avea 150+ camere și este estimat să fie inaugurat în vara anului 2023.

DoubleTree by Hilton Brașov, localizat în centrul Municipiului Brașov, pe Str. 15 Noiembrie nr 90A, va fi cea mai înaltă clădire din oras. Cu această nouă investiție hotelieră, Brașov va câștiga o imagine și mai bună pe piața turistică internațională.

Vitalie Său, reprezentant al Venus Crown Residence Estate SRL, compania care va dezvolta acest proiect, a spus, „am cumpărat în această primăvară de la BCR clădirea și am angajat consultantul potrivit, pe Mircea Drăghici de la EST Hospitality pentru studiul de fezabilitate și procedura de selecție a operatorului hotelier. Suntem foarte încântați să lucrăm cu Hilton și ne angajăm să dezvoltăm un hotel care să depășească așteptările comunității locale și ale oaspeților internaționali. Vom investi în acest proiect în jur de 21 de milioane de euro și contăm mult pe susținerea autorităților locale în tot acest proces. Luăm în considerare și alte investiții majore în Brașov.”

„Brașovul are o pozitie strategică în centrul țării și va atrage majoritatea conferințelor regionale în anii care vin. Odată cu deschiderea Aeroportului Internațional Ghimbav – Brașov va crește numărul de turiști, business și leisure, dar și cererea pentru servicii de calitate și securitate în hotelurile existente. Prezența unui brand atât de puternic cum este Hilton în oraș va contribui la promovarea destinației “Brașov” pe piețele internaționale”, a declarat, la rândul său, Mircea Drăghici, reprezentant al EST Hospitality, citat de BizBrașov.

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 09:55
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 09:55 // Actual //  Lupu Eduard

TikTok va suspenda în mod voluntar programul de recompensă al noii aplicaţii TikTok Lite, în timp ce lucrează pentru a răspunde preocupărilor UE, a declarat compania miercuri, pe platforma de socializare X, transmite CNBC.

Comisia Europeană a dat termen până miercuri inclusiv companiei deţinute de grupul chinez ByteDance să abordeze preocupările cu privire la posibila creare de dependenţă prin intermediul programului de recompense pentru copii, urmând ca în caz contrar se confrunte cu o suspendare temporară a funcţiei.

CE consideră că acest mecanism reprezintă ”riscuri grave la adresa sănătăţii mentale a utilizatorilor”.

Platforma nu a comunicat Bruxellesului, înainte de lansarea aplicaţiei, o evaluare a riscurilor, conform obligaţiilor prevăzute în cadrul noii legislaţii cu privire la serviciile digitale (DSA).

Reţeaua de socializare TikTok, deţinută de compania chineză ByteDance, a lansat săptămâna trecută în Franţa şi în Spania noua aplicaţie, care le permitea utilizatorilor să fie plătiţi pentru vizionarea de videoclipuri. TikTok Lite era deja disponibilă în Coreea de Sud şi Japonia.

Utilizatorii TikTok Lite cu vârste de peste 18 ani puteau „să colecteze puncte descoperind noi conţinuturi sau realizând anumite acţiuni”, au declarat reprezentanţii reţelei de socializare. Punctele astfel colectate puteau fi transformate în carduri cadou sau folosite pentru a susţine creatorii de conţinuturi.

„Recompensele variază în funcţie de sarcinile îndeplinite şi de experienţa în aplicaţie”, iar „durata maximală de vizionare a videoclipurilor recompensate este cuprinsă între 60 şi 85 de minute”, au precizat la momentul respectiv reprezentanţii TikTok.

Foarte apreciată de tineri şi de influenceri pentru videoclipurile sale care sunt adeseori dansante sau muzicale, controversata reţea de socializare TikTok a atras peste 1,5 miliarde de utilizatori la nivel mondial.

Ea este acuzată cu regularitate că găzduieşte numeroase videoclipuri de dezinformare, provocări periculoase şi imagini pornografice sau că ar fi chiar un instrument de spionaj şi de propagandă în slujba Chinei, o acuzaţie respinsă de compania ByteDance.

Comisia Europeană a demarat totodată anchete separate care vizează Meta, Snap (Snapchat), TikTok şi YouTube despre măsurile implementate de aceste companii pentru a proteja „sănătatea fizică şi mintală” a minorilor.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău