(foto) Teatrul Geneza Art începe luna decembrie cu o nouă premieră. La ce spectacol sunt așteptați iubitorii de artă

258616684_432458698248317_6351435140391481565_n

Teatrul Geneza Art începe luna decembrie cu o nouă premieră. Așadar, iubitorii de teatru sunt așteptați pe 4, 5, 8 și 9 decembrie la spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”.

Spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii” este adaptat după un scenariu de film și e regizat de Daniela Burlaca. Acesta relatează  istoria a trei bărbați, foști colegi de școală care au rămas prieteni în viață și care au format o tradiție de-a lungul anilor de a se aduna regulat la un pahar de vorbă.

De această dată întâlnirea are loc în apartament la Iura – de profesie fizician dar care nu a reușit să se bucure de o mare recunoaștere a meritelor sale, cu excepția faptului că a rămas fidel pasiunii pentru tranzistoare. Ceilalți doi sunt Nicu – om de afaceri care își înșală regulat soția și Relu – dealer de mașini, care nu-și înșală regulat soția.
Totul ar fi fost bine, ca de obicei, dacă Iura nu ar fi tăinuit de ei faptul că a invitat la cină vechea lor iubire din anii de studenție, Cristina.

Așadar, după aproape 20 de ani de la absolvire cei trei o vor revedea pe cea de care au fost îndrăgostiți. Cu excepția faptului că despre invitata surpriză știe doar Iura. Cum vor reacționa Nicu și Relu și cum va fi împărțit mărul discordiei, urmează să aflați, cunoscându-le secretele tăinuite după cortina anilor.

În rolurile principale vor fi distribuiți actorii: Cristina Trînbaci, Iurie Gologan, Viorel Cozma și Nicu Țurcanu.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente