(video) Sondaj IMAS, octombrie-noiembrie 2021: Aproape 40% cred că numirile în funcții, realizate de PAS, s-au făcut în baza relațiilor de rudenie și cumătrism

Compania de cercetare sociologică IMAS – Cercetare și Strategii SRL prezintă rezultatele studiului „Barometrul Socio-Politic octombrie-noiembrie 2021”, realizat pe un eșantion de 839 de persoane, chestionate față în față. „Cifrele indică faptul că actuala guvernare nu guvernează rău, dar probabil are multe încă probleme de comunicare mai eficientă. Dacă vorbim despre nivelul de trai, prețuri, lucrurile arată dramatic”, a declarat Doru Petruți.

Foto: captură video

80 la sută consideră că PAS trebuie să angajeze oamenii în bază de concursuri și doar 13% cred că partidul de guvernământ trebuie să-și numească oamenii proprii în funcții.


39% cred că numirile în funcții au fost făcute în baza relațiilor de rudenie și cumătrism, iar 24% cred că aceastea s-au făcut pe criterii politice.


28% dintre respondenți consideră că lucrurile merg spre bine în țara noastră, dar 66 la sută nu au știut sau nu au dorit să răspundă la întrebare.

Urmărește aici prezentarea studiului:


Pub