A ajuns ilegal în Moldova și se ascundea în casa concubinului său: O femeie din Ucraina, reținută

O femeie în vârstă de 34 de ani, cetățeană a Ucrainei, a fost reținută de către poliția de frontieră, pentru că a ajuns ilegal în Republica Moldova și se ascundea în casa iubitului sau, în satul Ceadîr-Lunga.

Foto: Polițiia de Frontieră

Potrivit informației, în anul 2020 femeia a traversat ilegal frontiera de stat, în acest sens fiind pornită o cauză penală. Tânăra a fost dată în căutare pe faptul că se ascundea de organele de urmărire pe teritoriul Republicii Moldova.

În baza informațiilor operative acumulate de către ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale SUD, locația persoanei vizate a fost identificată - orașul Ceadâr-Lunga. Tânăra locuia în concubinaj cu un cetățean moldovean, un bărbat cu antecedente penale, care cunoscând faptul că aceasta se află în căutare de către organele de drept, intenționat nu permitea accesul în locuința sa a angajaților DR Sud pentru a executa ordonanța de reținere. Doar după autorizarea percheziției la domiciliul bărbatului, a fost posibilă reținerea cetățencei din Ucraina.

Ca urmare, persoana a fost escortată la Procuratura UTA Găgăuzia, în vederea desfășurării acțiunilor de urmărire penală inițiate pe caz.


Pub