(video) Proiectul Tehnologiile Viitorului, în domeniul inovării și digitalizării,lansat: Semnăturile electronice ale UE vor fi recunoscute în Moldova

În această seară a avut loc lansarea Proiectului Tehnologiile Viitorului, cel mai mare proiect din domeniul inovării și digitalizării în Republica Moldova. La eveniment a participat administratoarea USAID, Samantha Power, care se află în vizită la Chișinău, Scott Hooklander, directorul misiunii USAID Moldova, precum și prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița.

Foto: captura ecran

„Antreprenorii vor avea posibilitatea înregistrării online a afacerii, doar prin utilizarea unei semnpături electronice calificate. Semnăturile electronice ale UE vor fi recunoscute în Moldova, ceea ce va permite interacțiunea ușoară cu autoritățile de stat în regim onlince, crearea unui ghișeu unic pentru anumite servicii furnizate cetățenilor și întreprinedrilor și anularea necesității de a solicita diverse documente pe hârtie, fapt care împiedică dezvoltarea afacerilor”, a declarat Natalia Gavrilița.


Urmăriți evenimentul integral, pe UNIMEDIA:


Pub