(foto) „Un omagiu adus muncii și talentului”. Soprana Nafornița a primit distincția cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței R. Moldova

Celebra soprană, Valentina Nafornița a primit astăzi, 17 noiembrie „Ordinul Republicii”, din partea președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării noastre. 

Foto: Colaj

Cu multă recunoștință și responsabilitate primesc această distincție „Ordinul Republicii” din partea președintei Republicii Moldova, Maia Sandu .

Le mulțumesc părinților, familiei, prietenilor, oamenilor care mi-au fost alături, m-au susținut, m-au inspirat, m-au motivat pentru a parcurge acest drum frumos pana acum”, a scris Valentina Nafornița pe pagina de Facebook.

Am acordat astăzi „Ordinul Republicii” Valentinei Naforniță, celebra soprană care evoluează pe cele mai prestigioase scene ale lumii. Prin performanța sa artistică, ea este o promotoare de valoare a imaginii Republicii Moldova în lume. Distincția pe care i-am înmânat-o astăzi, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării noastre, reprezintă un omagiu adus muncii și talentului doamnei Valentina Naforniță. Mulțumim pentru ceea ce faceți în fiecare zi!”, a scris Maia Sandu pe pagina de Facebook.

Președinta, Maia Sandu, a semnat, decretul prin care 30 de personalități din Republica Moldova sunt decorate cu „Ordinul Republicii”, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării, marcată în acest an. Printre cele 30 de persoane, se numără soprana Valentina Nafornița și scriitoarea Tatiana Țîbuleac.

Vedeți AICI lista completă.







Pub