Unul a încercat să fugă, iar altul s-a predat benevol carabinierilor. Doi tineri din capitală, reținuți cu droguri

Doi tineri au fost reținuți cu droguri, în Chișinău. Patrula de carabinieri a depistat cele două cazuri ieri, la Buiucani și în sectorul Centru al capitalei. Cei doi au fost conduși la Inspectoratul de Poliție.

Foto: Colaj UNIMEDIA

O patrulă de carabinieri din cadrul Direcției regionale Centru a IGC, fiind implicată la menținerea ordinii publice în sectorul Buiucani al capitalei a observat o persoană de gen masculin care avea un comportament suspect.

La apariția carabinierilor, persoana a devenit agitată și a aruncat jos un pahar din hârtie după care a încercat să se eschiveze de la fața locului.

Carabinierii au reacționat imediat și bărbatul a fost reținut. În urma discuțiilor dintre militari și persoana dată, ultima a recunoscut că a ascuns în locuri diferite droguri.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a IP Buiucani care a ridicat 3 pachețele de tip zip-lock și paharul din hârtie în care se afla o substanță asemănătoare drogurilor.

Totodată în telefonul acestuia au fost identificate mai multe adrese de unde au fost ridicate pachețele cu substanțe interzise.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost condus la IP Buiucani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.


Tot ieri, seara, carabinierii din cadrul Direcției regionale Centru a IGC au observat o persoană de gen masculin care prezenta un comportament suspect.

Fiind stopat pentru verificări, persoana dată le-a comunicat militarilor că deține asupra sa droguri.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a fost condus la IP Centru unde a predat benevol un pachețel de tip zip-lock în care se află o substanță vegetală de culoare verzuie cu miros specific asemănător drogurilor.


Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.


Pub