image
Sursa foto: midas_x24 // instagram

VIDEO // Povestea pisicii cu patru urechi: Felina are aproape 50.000 de urmăritori pe Instagram

Fie că iubești pisicile, fie că nu le iubești nu ai cum să-i reziști acestei micuțe. Midas locuiește în Turcia și a devenit un succes pe Instagram în doar o lună de la lansarea contului. Adorabila pisicuță gri, de rasa Russian Blue, are deja aproape 50.000 de urmăritori.

Potrivit Daily Mail, pisoiul a fost adoptat de o femeie pe nume Canis Dosemeci. Aceasta avea deja un animal de companie înainte de a o aduce acasă. Pe pagina de Instagram a lui Midas, vedem adesea un câine adorabil pe nume Suzy jucându-se cu noul venit, notează AlephNews. Spre încântarea noastră, cele două animale de companie par a fi fericite una lângă cealaltă. În această postare, îl vedem pe Midas dându-i un pupic de noapte bună lui Suzy, în vârstă de 12 ani.

Urechile mai mici nu ajută de fapt pisica să audă mai bine, iar auzul ei este perfect în regulă. Și dacă acest lucru nu era suficient de unic, felina blănoasă are, de asemenea, o pată albă pe burtă în formă de inimă.

Mama lui Midas a născut-o pe pisica-minune și pe cei șase frați ai săi în grădina unui prieten al lui Dosemeci. Deși ea arată diferit, este 100% pisică. „Este foarte jucăușă. Dar și foarte prietenoasă”, a declarat proprietarul lui Midas pentru Mail. Doarme toată ziua, este trează toată noaptea și are o înclinație pentru a se juca cu fire.

Noutăţile partenerilor

comentarii: