Emma Răducanu a invitat-o pe Gabriela Ruse pentru un meci demonstrativ la Londra. Ce legende ale tenisului vor participa la turneu
Campioana de la US Open, britanica Emma Răducanu, își va încheia anul de excepție înfruntând-o pe românca Elena-Gabriela Ruse într-un meci demonstrativ la sfârșitul acestei luni la Londra, au anunțat marți organizatorii, informează Digi24.ro.
Foto: Digi24.ro

Britanica în vârstă de 19 ani a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat un turneu major, când a triumfat la Flushing Meadows în septembrie și o va înfrunta pe Ruse după ce a jucat câteva meciuri de antrenament cu aceasta la Transylvania Open, luna trecută.

Răducanu a avut un traseu cu suișuri și coborâșuri în circuit, de la triumful său de Grand Slam, pierzând devreme la Indian Wells și părăsind în sferturile de finală turneul din România, ulterior fiind învinsă în primul tur al Openului de la Linz, săptămâna trecută de Wang Xiyu.

Tânăra, care are origini chinezești, după mamă, și românești, după tată, se îndreaptă spre evenimentul Champions Tennis de la Royal Albert, din Londra, sub comanda noului antrenor Torben Beltz, după ce l-a numit pe german săptămâna trecută.

La același turneu demonstrativ de la Londra vor participa și alte legende ale tenisului, printre care britanicul Greg Rusedski, campionul de la Wimbledon Goran Ivanišević, mult îndrăgitul Mansour Bahrami, vicecampionul la Australian Open din 2006, Marcos Baghdatis, precum și carismaticul spaniol David Ferrer sau fostul jucător de dublu Radek Štěpánek.

Acestea nu sunt însă singurele nume cu rezonanță, lor alăturându-li-se alţi jucători veterani precum Xavier Malisse, Mark Philippoussis, Tomáš Berdych, Thomas Enqvist, Mikhail Youzhny, Tommy Haas, Mikael Pernfors şi Fernando González.

Turneul durează 4 zile și începe joi, 25 noiembrie, cu câte 6 meciuri zilnic, împărțite în două sesiuni.


Pub