Durleșteanu, dezamăgită că și-a dat votul pentru Maia Sandu, acum un an: „Speram să fie președintele tuturor”

Primul an de mandat al președintei Maia Sandu a fost o dezamăgire pentru lidera Partidului Legii și Dreptății, Mariana Durleșteanu. „La un an de la vot, speram să fie președinta tuturor, că ne va aduna la o masă, va îndeplini acele promisiuni, e o dezamăgire, care este și la alți cetățeni din diasporă”, a spus aceasta, la Puterea a 4-a de la N4.

Foto: colaj

„A fost un vot de protest împotriva lui Igor Dodon. Am spus că am votat pentru Maia Sandu. Acum, un an de la acest vot, personal speram să fie președinta tuturor moldovenilor, că ne va aduna la o masă indiferent de viziunile politice, va îndeplini acele promisiuni pe care le-a făcut. Este o dezamăgire, poate eu am greșit, dar dezamăgirea asta este și la alți cetațeni de peste hotare. S-a promis multe, că va fi readusă diaspora acasă.

Cred că într-un an de zile, Maia Sandu a avut suficient timp să devină președintele tuturor moldovenilor și sper că într-o bună zi vom vedea că ne reprezintă. Nu cred că e cazul să dau nota, poate singura să-și dea notă. Într-un an a fost destul să fie președintele tuturor”, a spus aceasta.

Anterior, Mariana Durleșteanu a spus că și-a dat votul pentru Maia Sandu.

Candidata PAS, Maia Sandu a câștigat detașat alegerile prezidențiale din Republica Moldova, ea având un avans de peste 15 puncte procentuale după numărarea a 100% de procese verbale, obținând 57,75%. Astfel, Maia Sandu, acum un an, a devenit prima femeie președinte din istoria Republicii Moldova.

Pașii făcuți în primul an de mandat al Maiei Sandu nu l-a mulțumit pe fostul șef de stat, Igor Dodon, care a venit cu o „evaluare” pe scurt.


Pub