‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 17 aprilie, 2024
10 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCrăciun Fest - ultimul târg din 2021 dedicat micilor producători

Crăciun Fest – ultimul târg din 2021 dedicat micilor producători

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

La 18 și 19 decembrie, Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani, va găzdui un târg de produse autohtone.

Crăciun Fest” este evenimentul care va aduna producători de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în speranța că în acest an Moș Crăciun va fi solidar cu micii producători autohtoni, iar în sacul lui se vor regăsi doar dulciuri și daruri autohtone, în detrimentul celor de import.

Evenimentul sprijinit de Pretura sectorului Buiucani și Fedrerația Națională a Fermierilor are menirea nu doar de a promova producătorii autohtoni, ci și de a-i ajuta prin oferirea unei platforme de vânzări.

De la jucării autohtone, miere frumos ambalată, lumânări din ceară naturală, fructe uscate în ciocolată, până la pâine și nelipsitul vin autohton așezonat cu cașcaval maturat, toate vor face deliciul cumpărătorilor.

Femeile vor putea găsi multe produse de înfrumusețare, toate pe bază de uleiuri naturale, produse apicole de înaltă calitate, ulei de levănțică sau lăptișor de matcă.

Târgul aduce în atenția cumpărătorilor și produse care sunt mai puțin întâlnite în marile rețele de comerț, cum ar fi dulceața de ardei iute, alune și migdale, cătină, caramela și untul de arahide sau pasta de fistic, fructele liofilizate sau pistilul de pomușoare.

‹ adv ›

Producătorii ne îndeamna ca atât pe masa, cât și sub pomul de Crăciun să punem în acest an cât mai multe din cele produse acasă, pentru că numai împreună Putem face din Moldova un loc mai bun!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›