Breaking News

image
Sursa foto: AP

Britney Spears a fost eliberată de sub tutelă sub care se afla de 13 ani

Cântăreaţa americană Britney Spears a fost eliberată de sub tutelă sub care se afla de 13 ani.

Judecătoarea Brenda Penny din Los Angeles a pus capăt tutelei care a controlat mai multe aspecte ale vieţii ei, iar hotărârea are efect imediat. Niciuna dintre părţile implicate în proces nu s-a opus, potrivit BBC.

Fanii s-au adunat în faţa curţii de justiţie din Los Angeles pentru a o susţine pe Spears, care a demarat procesul în urmă cu un an şi trei luni catalogând tutela drept abuzivă, scrie News.ro.

Tatăl ei, Jamie Spears, a fost cel care a considerat-o necesară, însă recent a spus că „este timpul să reia controlul asupra vieţii ei”.

Cântăreaţa le-a scris celor 35 de milioane de fani de pe Instagram că vineri este „cea mai bună zi”: „Cred că o să plâng”.

Pe 29 septembrie, Spears a obţinut o victorie importantă în cazul tutelei când tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat ca tutore.

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a descris situaţia în care se afla ca „abuzivă”, la prima ei audiere, care a avut loc vara aceasta, în care a susţinut că a fost împiedicată să se căsătorească, să aibă alţi copii.

James Spears a fost tutorele legal al fiicei lui, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. El a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme personale de sănătate.

Unii dintre fanii lui Spears au fost convinşi că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat de anul trecut campania #FreeBritney.

Ea a cântat ultima dată live în octombrie 2018, după care şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas din cauza problemelor de sănătate ale tatălui ei, spunând că „este important ca mereu să pui familia pe primul loc”.

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, Britney Spears a avut un comportament considerat haotic. Ea a pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează des. Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei. A lansat de atunci trei albume, a susţinut o rezidenţă de doi ani în Las Vegas şi a avut numeroase apariţii la posturile americane de televiziune.

Noutăţile partenerilor

comentarii: