(stop cadru) Vladimir Bolea: Indiferent de cine ar fi fost la guvernare acum, chiar și dacă Isus Hristos era prim-ministru, prețurile la carburanți, gaz, ar fi crescut

„Indiferent de cine ar fi fost la guvernare acum, chiar și dacă Isus Hristos era prim-ministru, prețurile la carburanți, gaz, ar fi crescut”. Declarația a fost făcută de către deputatul PAS, Vladimir Bolea, după ce unii s-au arătat nemulțumiți de cele 100 de zile de activitate a Guvernului. Acesta a venit și cu unele explicații, la o emisiune de la RTR Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Noi credem că Guvernul a lucrat foarte bine, în special reieșind din unii factori obiectivi. Trebuie să vorbim de moștenire. Ținem minte cu toții că 30 de ani în Moldova s-au construit guvernări monstruoase, bazate pe corupție și corupție care a pătruns practic în toate structurile statului.

În al doilea rând când vorbim despre Republica Moldova, lunile iulie sau august, vorbim de o Moldova care a fost în principiu izolată de toate țările. Aceasta guvernare a reconectat-o. În ultimii 4 ani nu am vorbit cu Ucraina, tare neprietenos am vorbit cu România.

Pe lângă toate, vorbim de criza economică, cea energetică și Covid. Trebuie să înțelegem că indiferent de cine ar fi fost la guvernare acum, chiar și dacă Isus Hristos era prim-ministru, prețurile la carburanți, gaz, ar fi crescut. Nu depinde de Moldova”, a spus Bolea.

Prim-ministra Natalia Gavrilița a prezentat, joi, raportul de activitate a Guvernului, la 100 de zile de mandat.

Gavrilița s- a arătat mulțumită de activitatea miniștrilor, dar a precizat că are și unele regrete. Printre acestea se numără și faptul că Guernul nu a reușit să „atragă mai mult și mai repede profesioniști integri în anumite funcții”, iar oamenii cărora li s-au propus anumite funcții în Executiv au refuzat oferta.

Totodată, prim-ministra a venit cu un comentariu referitor la declarația vicepreședintelui Parlamentului, Mihai Popșoi, despre faptul că „s-ar putea să fie unele remanieri guvernamentale în scurt timp”.

Guvernul Gavrilița nu a prezentat raportul de activitate la 100 de zile de mandat în plenul Parlamentului și nici nu planifică să o facă. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă Natalia Gavrilița.


Pub