(foto) UTM s-a alăturat acțiunii de plantare în contextul Zilei Naționale de înverzire a plaiului

UTM_Plantare_0034-1030×685

Peste 100 de angajați și studenți ai Universității Tehnice a Moldovei au răspuns la apelul prorectorului informatizare, relația cu mediul socio-economic, imagine și comunicare, Dinu Țurcanu, și au aderat la campania „Un arbore pentru dăinuirea noastră”.

Ferm convinși că odată cu înverzirea spațiilor aglomerate din capitală, se va îmbunătăţi şi calitatea vieţii oamenilor, alături de Anatol Alexei – șef Direcție Studenţi şi Activităţi Studenţeşti, Elena Terentii– șef Secție Cămine Studențești; Tatiana Gropa – specialist spații verzi, UTM, cei peste 100 de voluntari – angajații și studenți din campusurile studențești Centru, Râșcani și Botanica ale UTM – căminele nr. 1, 2, 10, 11, 12 din strada Studenților, nr. 8 și 9 din strada Florilor și nr. 3, 4, 5, 6 din strada Cuza-Vodă, au plantat cca 700 de puieți de arbori și arbuști silvici și decorativi de alun, buxus, paltin de câmp, arțar, plop alb, plop euroamerican, plop negru, frasin, stejar roșu și tei.

Acțiunea s-a desfășurat în contextul Zilei Naționale de înverzire a plaiului, în cadrul căreia reprezentanți ai instituțiilor statului, locuitori, membri ai diferitelor organizații non guvernamentale s-au mobilizat pentru extinderea ariilor de înverzire, continuând astfel tradiția de înverzire a plaiului.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente