Gavrilița despre demisia lui Kulminski: E legată de viața personală. Are un copil, care s-a născut recent. Au survenit unele complicații

Prim-ministra, Natalia Garilița, a dezvăluit motivul care nu l-au determinat pe Vladislav Kulminski să demisioneze din funcția de vicepremier pe Reintegrare. „Plecarea vicepremierului, Vlad Kulminski, se datorează unor circumstanțe din viața lui personală, legate de familie”, a declarat prim-ministra la „Bună seara” de la Moldova 1.

Foto: Captură de ecran

„Plecarea vicepremierului, Vladislav Kulminski, se datorează unor circumstanțe din viața lui personală, legate de familie. Are un copil, care s-a născut recent și acest fapt a dus la anumite complicații în familie”,a menționat Natalia Gavrilița.

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, principalul negociator al Republicii Moldova în procesul de reglementare transnistreană, Vladislav Kulminski, și-a anunțat demisia din motive personale.

Prim-ministra Natalia Gavrilița a semnat cererea de demisie a viceprim-ministrului Vlad Kulminski. Șefa Guvernului a anunțat că regretă decizia respectivă, dar că aceasta „nu are legătură cu performanțele înregistrate pe dosarul de reglementare a diferendului transnistrean”.


Pub