(foto) Revista People a desemnat „Cel mai sexy bărbat în viață” pentru anul 2021. Cine este acesta și cum arată

ipiccy_image (10)
Foto: colaj: diez.md

Actorul și scenaristul american Paul Stephen Rudd a fost desemnat de revista People cel mai „Cel mai sexy bărbat în viață”. Paul are 52 de ani și a jucat în nenumărate filme artistice și seriale de televiziune.

Paul Rudd a menționat într-un interviu că a învățat să aprecieze micile momente din viață. Proaspăt încoronat, #SexiestManAlive nu este deranjat de statutul său de superstar la Hollywood: „Când mă gândesc la mine, mă gândesc la mine ca la un soț și un tată… Cam asta îmi place cel mai mult”.

Cel mai sexy bărbat în viață din 2020 a fost actorul Michael B. Jordan, iar în 2019 titlul i-a revenit interpretului John Legend.

Photo Credit: People Magazine

În ultimii ani, nume mari au ajuns pe coperta People în calitate de cei mai sexy bărbați în viață, inclusiv: Michael B. Jordan, John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Ryan Reynolds sau David Beckham.

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

In order to figure out who @people‘s #SexiestManAlive is, @StephenAtHome put candidate Paul Rudd through a comprehensive sexy evaluation. Here’s exclusive footage of the exam. pic.twitter.com/m2TKt4M275

— The Late Show (@colbertlateshow) November 10, 2021

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente