image
Sursa foto: fmf.md

Naționala, la ultimul meci pe teren propriu în actualele preliminarii

Echipa Națională a Moldovei va juca astăzi penultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 2022. Adversara noastră este selecționata din Scoția. Partida, care se va disputa pe stadionul Zimbru din Chișinău, va începe la ora 19:00.

Meciul se va disputa cu spectatori, iar numărul acestora în tribune va constitui 50% din capacitatea arenei. Meciul Moldova – Scoția va fi arbitrat de către sârbul Srdjan JOVANOVIC (35 de ani), arbitru FIFA din 2015. El va fi ajutat de asistenții Uros STOJKOVIC, Milan MIHAJLOVIC, al patrulea oficial Novak SIMOVIC (toți, Serbia), arbitrul asistent video (VAR) Marco FRITZ, asistentul arbitrului asistent video Katrin RAFALSKI (ambii, Germania). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Alain HAMER din Luxemburg, iar delegat UEFA – Olzhas ABRAYEV din Kazahstan.

Meciul cu Scoția va fi cu numărul 258 pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat 47 victorii, 60 egalități și 150 de înfrângeri. Golaveraj: 197-431.

Artur Ionița poate bifa partida cu numărul 60 în tricoul Naționalei Moldovei, iar Vadim Bolohan – a 30-a! În același timp, Ioan-Călin Revenco și Iurie Iovu pot debuta azi pentru tricolori.

Moldova a mai jucat până acum 3 meciuri cu echipa similară a Scoției, reușind un rezultat de egalitate. În alte 2 meciuri tricolorii au fost învinși. Golaveraj: 1-4

Selecționerul Roberto Bordin nu poate apela azi la serviciile apărătorului Oleg Reabciuk, care este suspendat pentru cartonașul roșu din meciul trecut cu Israel.

În clasamentul grupei F conduce Danemarca, cu 24 puncte, care s-a calificat la Mondialul din Qatar. Urmează Scoția (17 p.), Israel (13), Austria (10), Insulele Feroe (4) și Moldova (1).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: