image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, decizie neașteptată în cazul lui Kylian Mbappe! Ce pune la cale Florentino Perez

Real Madrid vrea să se întărească pentru următorul sezon, iar principala țintă a madrilenilor este Kylian Mbappe, jucătorul celor de la Paris Saint Germain, al cărui contract va expira în vara următoare.

Real Madrid a lansat mai multe oferte pentru atacant, însă parizienii le-au refuzat pe toate, în speranța că Mbappe va decide să continue în cele din urmă la PSG.

Real Madrid vrea să se asigure că fotbalistul francez va ajunge în cele din urmă pe Santiago Bernabeu.

Astfel, chiar dacă înțelegerea dintre Kylian Mbappe și Paris Saint Germain va expira în luna iunie, iar Real Madrid va putea negocia direct cu fotbalistul peste două luni, potrivit Mundo Deportivo, madrilenii vor să propună o ultimă ofertă echipei din capitala Franței pentru a nu risca intervenția altor echipe care l-ar putea convinge pe jucătorul francez să semneze.

Mbappe este principalul obiectiv al madrilenilor pentru următorul sezon, dar campionul mondial nu este singurul jucător dorit de formația de pe Santiago Bernabeu. Florentino Perez își dorește semnăturile altor trei jucători de top: Paul Pogba, Antonio Rudiger și Erling Haaland.

Contractele lui Paul Pogba și Antonio Rudiger vor expira în vara anului 2022, însă cel al lui Erling Haaland cu Borussia Dortmund se va încheia abia în 2024.

Astfel, dacă vor dori să obțină semnătura norvegianului, madrilenii vor fi nevoiți să scoată din buzunare o sumă impresionantă, dar, potrivit aceleiași surse, Florentino Perez este dispus să facă acest sacrificiu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: