image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, gata să plece de la Manchester United! 5 echipe se bat pentru semnătura lui

Parcursul slab al lui Manchester United din acest sezon l-ar putea determina pe Cristiano Ronaldo (36 de ani) să părăsească gruparea de pe ”Old Trafford” mai devreme decât se anticipa. Englezii au întocmit o listă cu posibilele destinații ale lui CR7.

Starul lusitan a revenit la Manchester United în această vară după 12 ani și a devenit rapid cel mai important jucător al lui Ole Gunnar Solskjaer. Însă ”Diavolii Roșii” au un start de stagiune sub așteptări, iar o eventuală ratare a calificării în grupele UCL în sezonul următor ar fi sinonimă cu plecarea lui Cristiano Ronaldo în vară, anunță englezii, chiar dacă acordul său cu trupa engleză este valabil până pe 30 iunie 2023.

Astfel, jurnaliștii britanici de la The Sun au dezvăluit principalele cinci posibile destinații ale lui CR7, dacă acesta va decide să se despartă de United. În fruntea listei este Manchester City, echipă care a fost în pole-position să-l transfere pe portughez în perioada de mercato din vară, înainte ca varianta Manchester United să apară.

O altă posibilitate ar fi cea a revenirii pe ”Bernabeu”, la Real Madrid, deși această mutare ar avea șanse mici de reușită. PSG ar fi o variantă plauzibilă în opinia englezilor, mai ales că s-ar îndeplini un vis al multor iubitori ai ”sportului rege”, acela de a-i vedea pe Messi și Ronaldo în aceeași echipă.

Sporting Lisabona, formația care l-a lansat pe Cristiano Ronaldo în fotbalul mare, și Inter Miami, clubul patronat de David Beckham, se numără de asemenea printre variantele lusitanului.

Rămâne de văzut ce va alege Ronaldo în viitorul apropiat privind cariera sa, însă un lucru este cert. Cristiano și Georgina Rodriguez vor deveni părinții unor gemeni, iar postarea prin care internaționalul lusitan a făcut marele anunț a bătut orice record pe rețelele sociale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: