Peste 50 de curți de bloc din Orhei au fost modernizate de echipa lui Ilan Șor. O nouă curte a fost dată recent în exploatare

Curtea a două blocuri de locuințe de pe strada Tamara Ciobanu din Orhei a fost modernizată și dată în exploatare de către echipa lui Ilan Șor, de la Orhei. Tot acolo a fost construit și un teren de joacă pentru copii. 

Foto: partidulsor.md

Astfel, locuitorii acestei străzi se bucură că de acum încolo vor avea parte de mai mult confort și siguranță, dar și de o atmosferă plăcută. Până în prezent, echipa Partidului „Șor” din Orhei a renovat peste 50 de curți de bloc.

„De când locuiesc pe această stradă, câți primari au fost nimeni nu a făcut nimic pentru oameni. Îi mulțumesc lui Ilan Șor și partidului său că face totul pentru cetățeni. Au făcut lucruri frumoase și pentru copii, și pentru bătrâni”, a spus o pensionară.


„E frumos, ne place și dă Doamne ca echipa lui Ilan Șor să fie sănătoasă și să mai facă și alte lucruri bune în tot orașul. Nu mergem prin glod, e foarte frumos”, a spus o altă femeie.

„Le mulțumim autorităților și lui Ilan Șor pentru această renovare, e modern, totul este la locul său, drumurile, trotuarele sunt bune, terenul de joacă e o bucurie pentru copii. Mulțumim din suflet că Primăria din Orhei face totul pentru oameni”, a spus o locuitoare a străzii Tamara Ciobanu.


Inginerul-șef al Întreprinderii Municipale Servicii Comunal-Locative Orhei, Nicanor Pulbere, a dat asigurări că lucrările efectuate sunt de calitate.


„Îmi amintesc cum, acum un an, dna Maria îmi spunea: Copacul acesta trebuie curățat, aici e întuneric, acolo nu este bec etc. Acum totul este în regulă, copacii sunt curățați, lumină este, drumul este asfaltat, trotuar este, bună dispoziție este. Le mulțumesc angajaților întreprinderilor municipale că au efectuat lucrările la timp și calitativ”, a afirmat Nicanor Pulbere.


La rândul său, primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a menționat că, în ultimii trei ani, în municipiul Orhei, au fost renovate peste 50 de curți de bloc ale mai multor blocuri de locuințe.

„Odată cu renovarea curții de bloc de pe strada Tamara Ciobanu, se încheie reparația curților din acest an. Renovarea curților de bloc va continua la anul. Echipa Partidului „Șor” muncește zi de zi pentru implementarea tuturor proiectelor care au început din 2015 încoace. Mai sunt multe proiecte în derulare, nu ne-a oprit nici pandemia, nici alegerile care au avut loc. Noi continuăm să implementăm programul Partidului „Șor” și să îmbunătățim viața oamenilor, a declarat edilul Pavel Verejanu.


Iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat următoarele:

„Sectorul nordic este unul dintre cele mai dezvoltate sectoare din municipiul Orhei. Dintre cele câteva proiecte imobiliare care se dezvoltă în municipiul Orhei, două, cele mai importante și mai mari se implementează în acest sector. Datorită răbdării, înțelepciunii, răbdării și susținerii dvs. facem așa încât Orhei să devină un model un model de dezvoltare pentru toate orașele din țară”.


Deputatul Partidului „Șor”, Marina Tauber a dat asigurări că formațiunea din care face parte va continua să le asigure localnicilor din Orhei, dar și celor din localitățile administrate de echipa lui Ilan Șor, bunăstare, confort și siguranță.

„Orașul Orhei poate fi comparat cu un șantier grandios, unde promisiunile sunt îndeplinite. Echipa noastră este motivată și inspirată de dvs., locuitorii orașului, facem aceste lucruri pentru oameni. Partidul „Șor” va face tot posibilul ca locuitorii orașului Orhei și nu numai să se simtă în siguranță. Ilan Șor și echipa dvs. are grijă de toți”, a menționat Marina Tauber.


Ilan Șor s-a arătat bucuros că echipa Partidului „Șor” de la Primăria Orhei a mai realizat un proiect cu succes.

„Fiecare curte amenajată, fiecare drum reparat, fiecare stradă iluminată înseamnă un pas înainte spre o viață mai bună. Pentru noi, asigurarea unui trai îndestulat, confortabil și sigur cetățenilor reprezintă o misiune supremă. Asta deoarece politica noastră este pentru și despre oameni, despre lucruri concrete, nu despre vorbe goale. Pentru mine personal este mult mai important să văd un copil bucuros, o familie fericită, niște bătrâni care simt în siguranță, decât să aud laude pe loc gol de la tot felul de străini, care nu au călcat niciodată într-un sat sau oraș din Moldova. Vă felicit, dragi orheieni, pentru această nouă realizare și vă promit că vă veți putea baza întotdeauna pe sprijinul și efortul nostru”, a dat asigurări Ilan Șor.


Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Orhei, de la începutul acestui an, echipa lui Ilan Șor a amenajat șapte curți care aparțin a 19 blocuri de locuințe. De asemenea, în aceste curți au fost construite opt terenuri de joacă și două terenuri de sport.



Pub