(video) „Am adus bani în Moldova și în buzunarele oamenilor”. Spotul Nataliei Gavrilița, la 100 de zile de mandat

La aproape 100 de zile de mandat al noului Guvern, Natalia Gavrilița declară că acesta „a adus bani în Moldova și în buzunarele oamenilor”. Într-un spot realizat în context, aceasta enumeră realizările Cabinetului de miniștri pe care îl conduce, de la învestire până în prezent.

Foto: captura ecran

„La 14 noiembrie se împlinesc 100 de zile de activitate a noului Guvern, 100 de zile în care am adus bani în Moldova și în buzunarele oamenilor, am pus capăt izolării internaționale, am început curățirea instituțiilor și reforma Justiției, am pus bazele dezvoltării economiei și infrastructurii și am gestionat competent criza sanitară și criza gazelor, 100 de zile în care Moldova a mers pe drumul corect”, declară Natalia Gavrilița, în spotul postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Totodată, aceasta enumeră realizările Executivului în perioada primelor 100 de zile de mandat.


Gavrilița s- a arătat mulțumită de activitatea miniștrilor, dar a precizat că are și unele regrete. Printre acestea se numără și faptul că Guernul nu a reușit să „atragă mai mult și mai repede profesioniști integri în anumite funcții”, iar oamenii cărora li s-au propus anumite funcții în Executiv au refuzat oferta.

Totodată, prim-ministra a venit cu un comentariu referitor la declarația vicepreședintelui Parlamentului, Mihai Popșoi, despre faptul că „s-ar putea să fie unele remanieri guvernamentale în scurt timp”.

Guvernul Gavrilița nu a prezentat raportul de activitate la 100 de zile de mandat în plenul Parlamentului și nici nu planifică să o facă. Cel puțin asta a lăsat să se înțeleagă Natalia Gavrilița.


Pub