Ministra Sănătății, despre moțiunea simplă înaintă de BCS: Voi merge în Parlament și voi răspunde la întrebările deputaților

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco va merge în Parlament pentru a oferi informații despre situația pandemică din țară și va vorbi despre problemele cu care se confruntă sistemul de sănătătate, asta după ce BCS au inițiat o moțiune simplă împotriva politicilor Ministerului Sănătății.

Foto: Colaj

„Fiecare moțiune de cenzură este un exercițiu democratic, cu cât este mai democratică societatea cu atât așa o monțiune de cenzură vine să clarifice lucrurile. Eu voi merge în Parlament, voi utiliza această posibilitate ca să ofer de la tribuna Parlamentului informații despre situația pandemică din țară, să vorbesc despre probelemele cu care se confruntă sistemul de sănătate, să prezint rezultatele pe care le-am înregistrat la 100 de zile Guvernare, prioritățile noastre și să răspund la întrebările deputaților”, a declarta Ala Nemerenco.

Deputații socialiști au inițiat o moțiune simplă împotriva ministrei Sănătății, Ala Nemerenco. Textul acestei moțiuni a fost prezentat de la tribuna centrală a Parlamentului de către deputatul socialist, Vladimir Odnostalco. Acesta a acuzat conducerea ministerului Sănătății că „zilnic mor aproximativ 50 de oameni de Covid-19”, „spitalele sunt arhipline de pacienți”, „s-au scumpit medicamentele antivirale cu până la 30%”.


Pub