De la FISC a ajuns șef la cel mai mare distribuitor de ediții periodice din țară: Sergiu Pușcuța s-a reprofilat
Serghei Pușcuța este noul director General al companiei Moldpresa Grup SRL. Acesta a fost prezentat echipei manageriale și angajaților, acum 2 zile. Numirea sa vine la scurt timp de când a demisionat de la FISC.
Foto: UNIMEDIA
„Acționarii Moldpresa Grup SRL au salutat faptul că dl Sergiu Pușcuța a acceptat asumarea acestei responsabilități față de peste 700 de angajați ai grupului, apreciind experiența de peste 26 ani atât în domeniul public cât și privat. “Apreciem înalt calitățile umane și experiența profesională a lui Pușcuța și exprimăm convingerea că această decizie va contribui la dezvoltarea și modernizarea grupului Moldpresa, va extinde și diversifica direcțiile de activitate ale companiei și va permite crearea de noi locuri de muncă în Republica Moldova”, anunță reprezentanții Moldpresa.

Serviciul Fiscal de Stat are un nou șef din 3 noiembrie. Secretarul general adjunct al Aparatului Președintelui, Rozalina Albu, a fost desemnată noul conducător al FISC de către Guvern. 

Asta după ce Sergiu Pușcuța a demisionat.

Fostul ministru al Finanțelor, Sergiu Pușcuța, a revenit la șefia Serviciului Fiscal de Stat, după ce a demisionat la sfârșitul anului 2020.


Pub