image
Sursa foto: Getty Images

Caz uluitor la PSG: o jucătoare a angajat doi bărbaţi ca să atace şi să accidenteze o concurentă pe post din echipă

Caz incredibil în Franţa, la echipa de fotbal feminin de la PSG. Una dintre jucătoare a vrut să-şi scoată din joc o colegă, concurentă pe post, şi a angajat doi oameni care să o atace şi s-o accidenteze grav încât să nu mai poată juca fotbal. Jucătoarea clubului francez se află deja în arestul poliţiei.

Kheira Hamraoui, fostă jucătoare de fotbal la echipa feminină a Barcelonei, a fost atacată, marţi, pe stradă de către doi bărbaţi mascaţi, care au agresat-o în încercarea de a o accidenta şi de a scoate-o din joc. Potrivit L'Equipe, cea care i-a angajat pe cei doi bărbaţi este colega ei de echipă, de la PSG, Amanita Diallo.

Sursa citată scrie că Amanita Diallo le-a cerut celor doi bărbaţi să o scoată din joc pe Kheira Hamraoui, iar aceasta să nu mai poată juca fotbal. Cele două sunt concurente pe post în echipa francezilor de la PSG. Potrivit L'Equipe, Amanita Diallo se află deja în arestul poliţiei din Paris.

Cei doi bărbaţi au tras-o pe Kheira Hamraoui din maşină şi au lovit-o cu o bară de metal peste picioare şi mâini, iar aceasta a primit îngrijiri medicale la un spital din capitala Franţei. Atacul a avut loc pe 4 noiembrie, când Hamraoui conducea spre un restaurant din Paris unde urma să ia masa toată echipa.

Ambele, şi Amanita Diallo, şi Kheira Hamraoui sunt jucătoare în echipa naţională de fotbal feminin a Franţei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: