Un bărbat care obișnuiește să plătească cu cardul va călători un an gratuit cu taxi

Toamna se numără și surprizele Moldindconbank! Pavel Bîrca a devenit marele câștigător al campaniei „Mai distractiv, mai interesant și mai convenabil împreună! E septembrie – conectează-te!”. Norocosul s-a ales cu un abonament în valoare de 16 000 de lei pentru călătorii cu iTaxi timp de un an.

Foto: Moldindconbank

Bărbatul a îndeplinit condițiile promoției – a efectuat 5 achitări cu cardul său Mastercard de la Moldindconbank și a fost inclus automat în tragerea la sorți.

”Eu nu știam nimic despre promoție. Zilnic achit cu acest card peste tot, dar când am aflat că sunt câștigătorul premiului, am fost total șocat. Chiar am sunat la Moldindconbank, să mă asigur că nu-i vreo farsă. Mi-au confirmat. Nu-mi vine să cred. E primul meu câștig!”, și-a descris emoțiile clientul mulțumit.

Pavel este căsătorit și, împreună cu soția, educă doi copii. Bărbatul de 36 de ani lucrează hamal la o companie din capitală și spune că acest cadou este foarte util.

”Câștigul chiar e foarte bine venit. Mașină nu am. Acum o să ajung mai repede de la serviciu acasă și o să pot petrece mai mult timp cu copiii. Mă bucur mult de acest câștig”, a spus câștigătorul.

Totodată, clientul Moldindconbank este foarte mulțumit și de calitatea deservirii.

”Serviciile sunt avantajoase. Am card la Moldindconbank de un an și două luni. Pe el primesc salariu. Sunt foarte mulțumit. Peste tot achit cu cardul. Mă duc în orice magazin și îl folosesc. E foarte simplu”, a adăugat Pavel.

Amintim că promoția Moldindconbank și Mastercard s-a desfășurat în 5 etape, în perioada 25 august – 30 septembrie 2021. În afară de abonamentul la taxi, de 16 000 de lei, 5 norocoși s-au ales cu laptopuri performante, iar 250 de persoane au primit certificate în sumă de 400 de lei în rețeaua de librării “Librarius”.

Moldindconbank, mereu alături! 


// console.log('no ads situation')