CSP a desemnat noi șefi interimari în subdiviziunile PG: Cine sunt aceștia

Consiliul Superior al Procurorilor a desemnat, în cadrul ședinței de astăzi, 11 noiembrie, mai mulți șefi interimari în subdiviziunile Procuraturii Generale, candidaturile acestora fiind înaintate spre examinare de șeful interimar al PG, Dumitru Robu.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, membrii CSP au aprobat ordinele Procurorului General interimar, Dumitru Robu privind dispunerea interimatelor funcțiilor de procurori-șefi.

Oleg Gavrilița a fost numit procuror șef în Secția de prezentare a procedurilor non-penale și implementare CEDO din cadrul Direcției judiciare a Procuraturii Generale de procuror-șef al Secției combaterea traficului de ființe umane din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică în locul lui Marcel Dumitraș, care a fost numit adjunct al PG interimar.

Gheorghe Borș a fost numit procuror al Secției de poliție, reforme și manamegment al proiectelor din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății la ocuparea funcției în locul domnului Eduard Bulat, numit adjunct al PG interimar.

Viorel Ciobanu a fost numit procuror-șef al Secției combaterea traficului de ființe umane din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică în locul lui Sergiu Rusu, care a fost numit procuror șef interimar.

Totodată, Consiliul Superior al Procurorilor a respins interimatul funcției de procuror șef al Procuraturii UTA Găgăuzia dispus lui Vasile Stoinov prin ordinul procurorul general interimar.


Pub