A venit și rândul Moldtelecom. Viorel Postolachi, demis în baza propriei cereri. Cine i-a luat locul

Compania Moldtelecom a rămas fără director general, după ce Viorel Postolachi și-a dat demisia. În locul acestuia, a fost numit, astăzi, Alexandru Ciubuc, ce va exercita interimatul funcției.

Foto: Facebook/ Moldtelecom
„Cererea de demisie a lui Viorel Postolachi, cel care a exercitat funcția de director general începând cu 5 decembrie 2019 a aprobată prin vot unanim, de către Consiliul S.A. Moldtelecom, pe 9 noiembrie”, se anunță într-un comunicat al companiei.

În acest context, începând cu 11 noiembrie, compania Moldtelecom are un nou director general interimar. Alexandru Ciubuc, numit în această funcție, „a petrecut ultimii 12 ani în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” - platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” - o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate. Deține o vastă experiență în domeniul telecomunicațiilor și tehnologiilor informaționale, activând în companii internaționale precum Telekom România și BICS”, se precizează în comunicatul companiei.

La evenimentul de prezentare a noului director în fața colegilor a participat și șeful Agenției Proprietații Publice, Eugeniu Cozonac.

Alexandru Ciubuc a declarat că își propune ca obiectiv strategic îmbunătățirea experienței clientului, reducerea costurilor și optimizarea proceselor, dezvoltarea proiectelor inovaționale, care vor avea la bază digitalizarea și soluțiile business intelligence. 



Pub