Procuratura Anticorupție are un nou șef-adjunct interimar: Cristina Robu, desemnată de CSP

Consiliul Superior al Procuraturii a desemnat astăzi adjunctul interimar al procurorului șef al Procurorului Anticorupție. Hotărârea privind numirea Cristinei Robu va fi transmisă procurorului general interimar pentru realizarea procedurile corespunzătoare.

Foto: Fb/ Procuratura Anticorupție

Consiliul Superior al Procurorilor a hotărât „a o desemna pe Cristina Robu procuror în Procuratura Anticorupție adjunct interimar al procurorului șef al Procurorului Anticorupție. Urmează să fie transmisă prezenta hotărâre procurorului general interimar pentru realizarea procedurile corespunzătoare. Hotărârea va fi publicată pe pagina web oficială al Consiliului Superior al Procurorilor și poate fi contestată în temeiul articolul 191, Cod administrativ la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 30 de zile de la comunicarea sau notificarea acesteia”.

Cristina Robu a fost desemnată de CSP printre câștigătorii concursului de suplinire a funcțiilor vacante de procurori în Procuratura Anticorupție, la data de 4 septembrie.

Consiliul Superior al Procuraturii s-a întrunit, astăzi, într-o nouă ședință. În cadrul acesteia s-a decis pe marginea mai multor subiecte, printre care și sesizarea Maiei Sandu privind constituirea comisiei de evaluare a activității Procurorului General suspendat, Alexandr Stoianoglo.


Pub