S.A. Moldtelecom are un nou director interimar! Cine este și ce idei are: ne vom concentra pe inovații tehnologice

11 Nov. 2021, 13:15
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
11 Nov. 2021, 13:15 // Bani și Afaceri //  MD Bani

S.A. Moldtelecom are un nou director interimar. Este vorba de Alexandru Ciubuc, care începând de astăzi va conduce cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova.

Noul director interimar a fost prezentat astăzi în fața colegilor. La evenimentul de prezentare a noii administrații a participat și șeful Agenției Proprietații Publice, Eugeniu Cozonac.

În acest context, Directorul general al Agenției Proprietăți Publice (APP) a încurajat noua conducere să se dedice în totalitate pentru prosperarea întreprinderii, dar și să lanseze imediat un amplu proces de evaluare a activității de până acum a companiei.

„Specialiștii de aici sunt garanția că Moldtelecom are un potențial mult mai mare și o importanță strategică absolută. Misiunea noului director va fi să facă urgent o evaluare a stării lucrurilor din întreprindere, să gestioneze cu succes echipa și activitățile, dar și să accepte provocarea de a moderniza infrastructura și de a dezvolta servicii noi – utile consumatorilor și în pas cu schimbările globale la care asistăm în ultima perioadă,” a subliniat Eugeniu Cozonac.

Alexandru Ciubuc a petrecut ultimii 12 ani în Belgia. Este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate.

Directorul interimar al Moldtelecom susține că, prioritar, se va axa pe 3 idei de bază.

„Orientarea către client – va juca un rol primordial în câștigarea încrederii consumatorilor în serviciile noastre. Apoi este foarte importantă optimizarea proceselor și a costurilor. Iar în al treilea rând ne vom concentra pe inovații tehnologice și pe crearea de servicii noi”, a punctat Alexandru Ciubuc.

S.A. Moldtelecom a fost fondată acum 28 de ani, are 2700 de angajați și este operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile-fixe-internet și TV din ţară.

Realitatea Live

19 Apr. 2024, 11:55
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Soroceanu Olga
19 Apr. 2024, 11:55 // Oameni şi Idei //  Soroceanu Olga

Marina Harin este o antreprenoare pasionată de amenajări și decor cu flori. Ea se confruntă cu o provocare majoră: profitul întârzie să apară. Deși domeniul este plin de potențial, există câteva cauze posibile pentru această situație.

În video de mai jos, afli drumul ei și provocările pe care le are.

Tânăra poate trece de această încercare prin analiză atentă, adaptare și perseverență. Cu o abordare strategică și o atenție deosebită la detalii, afacerea ei de amenajări și decor cu flori poate deveni profitabilă.

Emisiunea „Afaceri la Microscop” poate fi vizionată pe RLIVE TV, joi la 22:00, sâmbăta la 06:00 și miercuri la 16:00.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău