‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageAfaceriUn apicultor anunță o campanie: 25% din banii obținuți la vânzarea mierii vor fi...

Un apicultor anunță o campanie: 25% din banii obținuți la vânzarea mierii vor fi donați familiilor nevoiașe

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Victoria și Eugen Sobol au lansat o afacere în apicultură acum câțiva ani, pentru a-și asigura o sursă de venit și a munci împreună în țară.

Au dezvoltat împreună o stupină frumoasă – Stupina din Codrii Moldovei, în satul Bravicea, Călărași, iar mierea o vând clienților locali sau celor pe care îi identifică prin intermediul rețelelor de socializare.

Eugen, fiind dintr-o familie cu mai mulți copii, mereu și-a dorit să ajute alte familii, de aici și a pornit ideea de a lansa o campanie prin intermediul căreia să doneze o parte din banii câștigați de la comercializarea mierii acestor familii.

„Sunt ditr-o familie cu 4 copii și uneori aveam nevoie de o mână de ajutor. Acum, fiindcă am posibilitate, vreau să ajut și eu pe alți copilași. Am hotărât să ajutăm local, familiile din satul Bravicea, Călărași. Ca să creăm careva condiții copiilor, pentru a sprijini buna alimentație sau suport pentru studii. Avem o elevă la colegiul de medicină, îl are doar pe tatăl ei, care e orb, cred că am putea ajuta-o și pe ea”, ne-a spus Eugen.

Campania va avea o durată de câteva săptămâni, până în ajunul sărbătorilor de iarnă, fiind preconizate a fi vândute peste 100 de borcane de miere.

„În ajun de sărbători, se va face o listă cu produsele necesare pentru fiecare familie, reieșind din bugetul acumulat. Prețul de comercializare a unui borcan de miere de 3 litri este de 400 de lei moldovenești, dintre care 100 de lei vor fi donați”.

Livrarea mierii va fi realizată gratuit, iar doritorii de a participa în cadrul campaniei pot apela apicultorul la numărul de telefon: 069737397.

Eugen și Victoria Sobol planifică să ajute în acest mod aproximativ 10 familii cu un număr total de 38 de copii.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›