Filantropul Ceslav Ciuhrii a cumpărat, cu 750 euro, un antrenament cu Radu Albot, la o licitație de caritate

Un antrenament cu tenismenul Radu Albot a fost vândut cu 750 de euro, în cadrul licitației organizate cu ocazia balului anual de caritate „Hospice Angelus”. Cumpărătorul este filantropul Ceslav Ciuhrii, președintele Federației Naționale de Tenis din Moldova (FNTM), iar banii vor fi utilizați pentru îngrijirea bolnavilor de cancer în stadiu terminal, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a Federației.

Foto: Facebook

Tot în cadrul licitației, el a oferit cel mai mare preț, o mie de euro, și pentru un tablou al pictorului Gheorghe Lisița. Cu banii adunați în cadrul licitației, Fundația „Hospice Angelus” va putea oferi și în continuare servicii de îngrijire paliativă pentru pacienţii ce suferă de cancer în stadiu terminal.

„Eforturile acestor oameni minunați, și anume colectarea de fonduri pentru servicii de îngrijire paliativă, merită toată lauda și susținerea noastră”, a scris Ceslav Ciuhrii pe Facebook.


Ceslav Ciuhrii este un om de afaceri și filantrop, președinte al unei fundații de caritate care îi poartă numele. Este cunoscut și pentru eforturile de promovare a tenisului de câmp în țara noastră.

Cel mai recent proiect realizat la inițiativa lui Ciuhrii este construcția a două terenuri de tenis de câmp, cu acces gratuit pentru toți doritorii, în parcul „La Izvor” din capitală.



Pub