Un polițist de frontieră, rănit în regiunea gâtului, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai mulți tineri

Un angajat al Poliției de Frontieră a primit o plagă în regiunea gâtului în timpul unui conflict, iscat între mai multe persoane. Incidentul a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 03:00, în satul Burlacu, raionul Cahul. Polițistul de frontieră se afla în afara orelor de serviciu și a încercat să intervină, pentru a aplana situația.

Foto: border.gov.md

În prezent, angajatul SPF Giurgiulești-2 este internat la Spitalul raional Cahul, starea de sănătate a acestuia este stabilă și nu există pericole pentru viața sa.

Din informațiile preliminare, într-un grup de tineri din satul Burlacu s-a produs un conflict spontan. La încercarea de a-i liniști, polițistul de frontieră a primit lovituri cu un obiect dur în regiunea gâtului din partea unei alte persoane, locuitor al satului Taraclia de Salcie, care s-a implicat în acest conflict.

În continuare, IP Cahul cercetează cazul sub toate aspectele, în vederea stabilirii circumstanțelor.

Conducerea Poliției de Frontieră anunță că nu va tolera astfel de comportamente față de angajații instituției și va susține acele acte normative ce vizează pedepse mai dure pentru persoanele care ultragiază angajații sistemului Afacerilor Interne.


Pub